Privatlivspolitik

HELM AG (efterfølgende benævnt "vi" eller "dataansvarlig"), Nordkanalstrasse 28, 20097 Hamborg, Tyskland er ansvarlig for dette websted.

Vores databeskyttelsesansvarlige kan kontaktes via følgende e-mail-adresse: datenschutzbeauftragter@helmag.com.

1. Definitioner

Begreberne "persondata" eller "data" henviser til alle oplysninger, der relaterer til en identificeret eller identificerbar fysisk person. "Identificerbar" betyder en fysisk person, som kan identificeres direkte eller indirekte, især ved hjælp af en identifikator, som f.eks. et navn, et indeksnummer, steddata, eller en eller flere karakteristikker, der er et udtryk for denne fysiske persons, fysiske, fysiologiske, genetiske, psykologiske, økonomiske, kulturelle eller sociale identitet.

"Registreret" betyder en identificeret eller identificerbar fysisk person, f.eks. dig selv.

"Dataansvarlig" henviser til den fysiske eller juridiske person, offentlige myndighed, det agentur, eller et andet organ, der alene eller i fællesskab bestemmer formålet med og metoden, der anvendes til behandling af persondata.

"Behandling" eller "proces" henviser til alle manuelle eller automatiske procedurer, der udføres, eller alle rækker af procedurer, der relaterer til persondata, som indsamling, sortering, organisering, tildeling, lagring, justering eller modificering, valg, opkald, brug, tilvejebringelse af adgang ved hjælp af overførsel, formidling, eller andre metoder til at gøre data tilgængelige, sammenligning, linkning, begrænsning eller sletning. Behandling henviser til den pågældende aktivitet.

"Databehandler" er en fysisk eller juridisk person, offentlig myndighed, et agentur, eller et andet organ, der behandler persondata på vegne af den dataansvarlige.

Derudover svarer de begreber, der anvendes i denne privatlivspolitik til de begreber, der anvendes i art. 4 i den europæiske generelle databeskyttelsesforordning ("GDPR"). Se den venligst for yderligere krav, eller krav, der afviger fra din lokale lovgivning, afsnit 7 i denne privatlivspolitik.

2. Behandling af dine data

Vi behandler de persondata, som du gør tilgængelige for os via vores websted, eller via e-mail på den måde, der er beskrevet nedenfor.

2.1 Besøg på vores websted

Når du besøger vores websted, sender din browser automatisk oplysninger til os, som derefter lagres midlertidigt i en logfil. Disse oplysninger omfatter din IP-adresse, datoen og tidspunktet for dit besøg, tidsafvigelsen fra GMT, HTTP-statuskoden og domænenavnet på det websted, hvorfra du har besøgt vores (henviser URL). Vi behandler disse data for at sikre korrekt visning og brug af vores eget websted og vores websteds stabilitet og sikkerhed.

Retsgrundlaget for databehandlingen er art. 6 (1) 1(f) i den generelle databeskyttelsesforordning. Den berettigede interesse fremgår af ovennævnte formål med databehandlingen.

Vi bruger også cookies på vores websted. Du finder yderligere oplysninger om disse cookies nedenfor i afsnit 2.4 i denne databeskyttelsespolitik.

2.2 Kontakt os ved hjælp af kontaktformularen

Hvis du har spørgsmål om vores produkter eller vedrørende andre emner, giver vi dig mulighed for at kontakte os ved hjælp af den kontaktformular, vi stiller til rådighed (link øverst til højre). I denne sammenhæng behandler vi dine persondata (navn, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse, oplysninger om din virksomhed og stilling) for at kunne give dig et individualiseret svar på din forespørgsel.

Denne behandling af dine data er nødvendig for enten at træffe foranstaltninger med dig forud for indgåelsen af kontrakten (art. 6 (1) 1(b) i den generelle databeskyttelsesforordning), eller er baseret på vores berettigede interesse i at besvare din forespørgsel (art. 6 (1) 1(f) i den generelle databeskyttelsesforordning).

2.3 Kontakt via e-mail

Du har også mulighed for at kontakte os via e-mail, hvis du har spørgsmål vedrørende vores produkter eller andre forespørgsler. Vi behandler dine data, f.eks. din e-mail-adresse, destinationsadresse, IP-adresse, dit e-mail-program, datoen og tidspunktet for din e-mail, indholdet i din e-mail og de oplysninger, du sender til os for at give os mulighed for at svare på din forespørgsel individuelt.

Denne behandling af dine data er nødvendig for enten at træffe foranstaltninger med dig forud for indgåelsen af kontrakten (art. 6 (1) 1(b) i den generelle databeskyttelsesforordning), eller er baseret på vores berettigede interesse i at besvare din forespørgsel (art. 6 (1) 1(f) i den generelle databeskyttelsesforordning).

2.4 Cookies

Vi bruger cookies på vores websted. Det er tekstfiler, der gemmes på din computer eller andre enheder, som f.eks. din smartphone eller tablet. Cookies hjælper os med at designe vores websted, så det opfylder brugernes behov og til kontinuerligt at optimere det, og til at analysere, hvordan du bruger vores websted, for at forbedre det, så det tjener dine interesser bedre.

Session cookies viser os f.eks., hvornår du har besøgt enkelte sider på vores websted. Session cookies slettes automatisk, når du forlader vores websted.

Derudover bruger vi også midlertidige cookies, der gemmes på din computer eller dine enheder i en begrænset periode. Disse cookies viser os, hvilke data, du har indtastet, og hvilke indstillinger, du har valgt under et tidligere besøg på vores websted, så du ikke behøver at indtaste eller vælge dem igen.

Derudover bruger vi sporingscookies til at logge brugen af vores websted statistisk og dermed optimere vores websted.

Vores brug af cookies kan omfatte behandling af dine persondata, f.eks. din IP-adresse og oplysninger om, hvordan du interagerer med vores websted. Behandlingen af dine data i forbindelse med vores brug af cookies til de ovennævnte formål er baseret på vores berettigede interesse for at opfylde de formål, der er angivet ovenfor og nedenfor (art. 6 (1) 1(f) i den generelle databeskyttelsesforordning) og/eller, hvor dette kræves ifølge loven, dit samtykke (art. 6 (1) 1(a)i den generelle databeskyttelsesforordning).

Når du besøger vores websted første gang, vil det blive forlangt, at du udtrykkeligt accepterer brugen af cookies ved at klikke på en "Accepter"-knap, som vil blive aktiveret i cookie-meddelelsen. Bemærk, at du under alle omstændigheder kan blokere eller deaktivere cookies ved at konfigurere din browser til at blokere installationen af nogle eller alle cookies. Næsten alle browsere giver dig mulighed for at blive gjort opmærksom på tilstedeværelsen af cookies, eller for at blokere dem automatisk. Hvis du blokerer cookies, kan du fortsætte med at bruge vores websted, selvom nogle tjenester kan være begrænset og din oplevelse på vores websted kan være mindre tilfredsstillende som et resultat heraf.

Vi bruger følgende cookies på vores websted:

CookieUdbyderFormålFravalg / afvisningProcedure
cookieconsent_dismissed
(cookie-meddelelse øverst på webstedet)
HELM AGKontrollerer, om brugeren har accepteret cookies eller ej.Ikke mulig, fordi dette er nødvendigt til den tekniske tilvejebringelse af webstedet.1 år
fe_typo_user
(standard TYPO3 session cookie)
HELM AGIdentificerer brugerens session ved hjælp af en tilfældigt genereret numerisk kode.Ikke mulig, fordi dette er nødvendigt til den tekniske tilvejebringelse af webstedet.session cookie
(slettes automatisk, når webstedet forlades)
pixel_ratioHELM AGJusterer layout-filen / designet til at passe til brugerens enhed.Ikke mulig, fordi dette er nødvendigt til den tekniske tilvejebringelse af webstedet.session cookie
(slettes automatisk, når webstedet forlades)
_ga (Google Analytics)Google LLC
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View
CA 94043 USA (“Google”)
Logger oplysninger om brugerens aktivitet på webstedet.https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en2 år
_gid (Google Analytics)GoogleLogger oplysninger om brugerens aktivitet på webstedet.https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=ensession cookie
(slettes automatisk, når webstedet forlades)
_gat (Google Analytics)GoogleLogger hyppigheden af brugerens besøg på webstedet, for at minimere datatrafikken.https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=ensession cookie
(slettes automatisk, når webstedet forlades)
NID (Google Maps)GoogleViser vores beliggenheder.https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en6 måneder
IDE (Google Ads)GoogleMåler brugeraktiviteten på webstedet for at optimere visningen af reklamer.https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=ensession cookie
(slettes automatisk, når webstedet forlades)


Mere præcist:

cookieconsent_dismissed
Ved hjælp af denne cookie kan vi identificere, om du har bekræftet din accept af cookie-meddelelsen ved at klikke på "Accepter". Hvis ja, vil siden ikke vise denne meddelelse igen. Som en del af dette vil din IP-adresse blive gemt, indtil du forlader webstedet.

fe_typo_user
Dette er en standard TYPO3- session cookie, der lagrer oplysninger om dit aktuelle besøg på webstedet (herunder din anonymiserede IP-adresse og tidspunktet for dit besøg). For at gøre dette, oprettes der en tilfældigt generet numerisk kode, der giver vores websted mulighed for at genkende dig, så længe du ikke lukker din browser. Dit foretrukne sprog vil f.eks. blive bibeholdt mens du besøger vores websted.

pixel_ratio
Denne cookie sikrer, at du får vist vores websted korrekt, ved at lagre oplysninger om din skærmopløsning, så længe du besøger vores websted.

IDE (doubleclick.net)
Denne cookie hjælper med at brugeren får vist reklamer korrekt (for eksempel at forhindre, at enkelte reklamer vises gentagne gange). Denne cookie logger brugeraktiviteten efter visningen af en reklame for at måle dens effektivitet og for at optimere fremtidige reklamer for brugeren i overensstemmelse dermed.

_gat (Google Analytics)
Dette websted anvender funktioner fra webanalysetjenesten Google Analytics. Udbyderen er Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (”Google”).
Google Analytics anvender såkaldte cookies (se ovenfor). De oplysninger, der genereres af cookien om din brug af dette websted overføres til og lagres på en Google-server. Vi har valgt IP-anonymiseringsfunktionen på dette websted. Derved afkortes din IP-adresse af Google inden for medlemsstaterne i EU eller i andre signaturstater, der er omfattet af aftalen i EU-området, før de overføres til USA. Google anvender disse oplysninger til at vurdere din brug af webstedet til at oprette rapporter om aktiviteter på webstedet og til at levere flere tjenester til webstedsoperatøren i forbindelse med brug af webstedet og internettet. IP-adressen, der overføres af din browser i konteksten fra Google Analytics, kombineres ikke med andre data fra Google.
Brugen af Google Analytics- cookies er baseret på dit samtykke, art. 6 para. 1 lit. a GDPR.
En overførsel af personlige data til USA er i ekstraordinære tilfælde baseret på de såkaldte EU-standardkontraktbestemmelser.
Dette websted anvender funktionen "demografiske egenskaber" i Google Analytics. Det sætter os i stand til at oprette rapporter med oversigter over alder, køn og interesser for besøgende på webstedet. Disse data leveres via interessebaseret markedsføring fra Google samt fra besøgsdata fra tredjeparter. Dataene kan ikke tilknyttes til en bestemt person. Du kan til hver en tid slå denne funktion fra ved at gå til markedsføringsindstillingerne på din Google-konto. 
Du kan til hver en tid forhindre brug af Google Analytics, inklusive funktionen "demografiske funktioner", enten ved at installere en browser-plugin til Google, der placerer en opt-out-cookie (frameldelses-cookie), eller ved at vælge en passende indstilling i din browser-software. Begge indstillinger forhindrer kun brug af webanalyse, hvis du bruger den browser, hvortil du installerede plugin, og hvis du ikke sletter opt-out-cookien. Bemærk, at hvis du gør det, er det muligt, at du ikke kan bruge alle funktioner på webstedet i fuldt omfang. Du kan se yderligere oplysninger på https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.
Hvis du vil se flere oplysninger om, hvordan Google Analytics håndterer data, kan du se Googles privatlivspolitik: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=en.

NID (Google Maps)
Vi bruger Google Maps, et tilbud fra Google, på vores websted til at vise placering af vores kontorer og datterselskaber (se også nedenfor). Når brugere besøger undersider, hvor Google Maps er integreret (‘Placeringer’ og ‘Kontaktformular’), gemmes en cookie på din slutenhed til at behandle brugerindstillinger og brugerdata (sprog, antal viste søgeresultater, aktivering af Google SafeSearch-filteret).
Denne cookie bliver normalt ikke slettet, når du lukker din browser, men den udløber efter en bestemt periode, medmindre du har slettet den tidligere. Hvis du ikke accepterer denne datahåndtering, kan du deaktivere Google Maps-tjenesten og derved forhindre, at data behandles, ved at deaktivere JavaScript-funktionen i din browser. Du kan se flere oplysninger om de cookies, der anvendes af Google, her, samt i Googles erklæring om databeskyttelse.

3. Tjenester fra tredjeparter

3.1 Google Web-skrifttyper

På vores websted anvender vi såkaldte web-skrifttyper, der leveres af Google for at opnå en ensartet visning af skrifttyper. Udbyderen af tjenesten er Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). Når du går ind på et websted, indlæser din browser de påkrævede web-skrifttyper til browser-cache, så tekster og skrifttyper bliver vist korrekt.

Til dette formål skal den browser, du anvender, tilsluttes til Google-serverne. Derved får Google oplysninger om, at vores websted har været tilgået via din IP-adresse. Brugen af Google Web-skrifttyper er vigtig til en ensartet og behagelig præsentation af vores online tilbud. Det udgør en legitim interesse i betydningen iht. art. 6 para. 1 lit. f GDPR.

Hvis din browser ikke understøtter Google Web-skrifttyper, anvendes en standardskrifttype fra din computer.

Du kan se yderligere oplysninger om Google Web-skrifttyper på developers.google.com/fonts/faq og i Googles privatlivspolitik: www.google.com/policies/privacy/.

3.2 Google Maps

Vores websted anvender Google Maps-korttjenesten via en API. Udbyderen af tjenesten er Google LLC, der allerede er introduceret ovenfor.

For at gøre brug af funktionerne i Google Maps er det nødvendigt at lagre din IP-adresse. Disse oplysninger overføres og lagres normalt på en Google-server i USA.

Brugen af Google Maps er nødvendig til en attraktiv præsentation af vores online tilbud og gør det let at finde de steder, vi har angivet på webstedet. Det udgør en legitim interesse i betydningen iht. art. 6 para. 1 lit. f GDPR.

Du kan se yderligere oplysninger om håndtering af brugerdata i Googles privatlivspolitik: www.google.de/intl/en/policies/privacy/.

3.3 YouTube

Vi har integreret en YouTube- video i vores tyske online tilbud, som er gemt på www.YouTube.com, og den kan afspilles direkte fra vores websted. Videoen er integreret i "udvidet beskyttelse af personlige oplysninger", der betyder, at der ikke overføres data om dig som bruger til YouTube, hvis du ikke afspiller videoen.

Når du besøger webstedet, modtager YouTube de oplysninger, du åbnede på den relevante underside på vores websted. Derudover også de data, der blev indsamlet under det informative besøg på vores websted. Dette sker, uanset om YouTube har en brugerkonto, hvorpå du er logget på, eller om der ikke findes en sådan konto. Hvis du er logget ind på Google, tildeles dine data direkte til din konto. Hvis du ikke ønsker at blive tilknyttet med din profil på YouTube, skal du logge af, før du aktiverer knappen. YouTube gemmer de data, du har angivet som brugerprofiler og behandler dem til markedsføringsformål, markedsundersøgelser og/eller efterspørgselsorienteret design af deres eget websted. Sådan en vurdering udføres især med det formål at levere markedsføring og til at informere andre brugere af det sociale netværk om dine aktiviteter på vores websted. Du har ret til at protestere mod oprettelse af disse brugerprofiler. Hvis du vil håndhæve denne rettighed, skal du kontakte YouTube.

Ved at integrere YouTube-videoen i vores online tilstedeværelse oprettes der automatisk en forbindelse til Google Double-Click-netværket, når du besøger vores websted. Cookies bliver ikke placeret i browseren som et resultat heraf. Men hvis Double-Click-Cookies allerede er gemt i din, kan de blive overført sammen med forespørgslen. Iht. oplysningerne fra YouTube kan en dataoverførsel kun finde sted, når du afspiller videoen.

Du kan se yderligere oplysninger om formålet og omfanget af dataindsamling og behandling af dem af YouTube i YouTubes privatlivspolitik. Der kan du også finde yderligere oplysninger om dine rettigheder og indstillingsmuligheder om, hvordan du beskytter dit privatliv: policies.google.com/privacy.

3.4 Vimeo

Til brug for vores tilbud om webinarer bruger vi en video-afspilningstjeneste fra Vimeo Inc., 555 West 18th Street, New York, New York 10011, USA. Denne behandling er baseret på art. 6 para. 1 lit. f GDPR. Vi tilstræber at følge vores legitime interesse i at forbedre din brugeroplevelse på vores websted og optimere vores online tjenester.

Når du bruger denne tjeneste, kommunikerer din browser direkte med Vimeo Inc. Hvis du vil se flere oplysninger, kan du se privatlivspolitikken fra Vimeo Inc., som du kan få adgang til på følgende websted vimeo.com/privacy. Der finder du oplysninger om dine rettigheder og indstillinger vedrørende databeskyttelse.

3.5 Overførsel af personlige data til tredjelande

De ovenanførte tjenesteudbydere, som vi bruger, kan overføre nogle af dine personlige data til USA og er derfor uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde.

Overførslen af dine data til USA af Google er baseret på såkaldte EU-standardkontraktbestemmelser.

4. Adgang til dine data og overførsel til tredjeparter

HELM AG’s personale har adgang til dine data.

Derudover bestiller vi tredjeparter til at udføre databehandling på vores vegne (som databehandlere). I disse tilfælde er deres kontraktforhold med os underlagt kravene i den gældende databeskyttelseslovgivning.

Ellers vil dine data ikke blive overført til tredjeparter (som dataansvarlige), medmindre vi specifikt informerer dig om dette på forhånd, og at en sådan dataoverførsel til tredjeparter er tilladt iht. en gældende lovbestemmelse (f.eks. dit udtrykkelige samtykke, opfyldelse af en kontrakt, eller på baggrund af andre lovbestemmelser), eller vi er juridisk forpligtet til at gøre disse data tilgængelige for at opfylde et gældende lovgivningsmæssigt krav.

Følgende tredjepartsvirksomheder arbejder for os som databehandlere:

Support 
sitegeist Media Solutions GmbH
Poßmoorweg 2
22301 Hamborg (Tyskland)

Udbyder 
Mittwald CM Service GmbH & Co. KG
Königsberger Straße 4-6
32339 Espelkamp (Tyskland)

5. Datalagringens varighed

Som et generelt princip lagrer vi kun persondata, indtil det oprindeligt tilsigtede og godkendte formål med at gemme og lagre dem er blevet opfyldt.
Uanset ovennævnte generelle princip, slettes data ikke, hvis disse oplysninger er nødvendige for at opfylde et lovkrav, som vi er forpligtet til at overholde. Vi er for eksempel underlagt lovbestemte kommercielle bestemmelser og bestemmelser om lagring af skatteoplysninger, der kræver, at visse data iht. den gældende lokale lovgivning lagres i op til ti år.

6. Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder:

  • ret til at blive informeret om og få adgang til de persondata, vi behandler (art. 15 i den generelle databeskyttelsesforordning)
  • ret til at få de persondata, som vi behandler, berigtiget og / eller kompletteret (art. 16 i den generelle databeskyttelsesforordning)
  • ret til at få de persondata, som vi behandler, slettet (art. 17 i den generelle databeskyttelsesforordning), eller at begrænse behandlingen af dem (art. 18 i den generelle databeskyttelsesforordning)
  • ret til dataportabilitet (art. 20 i den generelle databeskyttelsesforordning).

Du har ret til at indgive en officiel klage til den ansvarlige tilsynsmyndighed.

Du har iht. bestemmelserne i art. 21 (1) og art. 21 (2) i den generelle databeskyttelsesforordning ret til enhver tid at nægte behandlingen af dine persondata, der udføres som led i vores berettigede interesser (art. 6 (1) 1(f) i den generelle databeskyttelsesforordning).

Hvis du har givet dit samtykke til behandlingen af dine persondata, har du ret til enhver tid at trække dette samtykke tilbage.

For at udøve disse rettigheder, bedes du sende en e-mail til vores databeskyttelsesansvarlige ved at bruge kontaktoplysningerne i afsnit 8.

7. Dine datas sikkerhed

For at sikre dine persondatas sikkerhed, har vi implementeret passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger i overensstemmelse med art. 32 i den generelle databeskyttelsesforordning. Vi træffer tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at vores personoplysninger er beskyttet mod tab, manipulation, destruktion og uautoriseret adgang. Vores sikkerhedsforanstaltninger forbedres kontant i overensstemmelse med den teknologiske udvikling.

8. Lokale lovkrav

./.

9. Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger vedrørende databeskyttelse, bedes du kontakte vores databeskyttelsesansvarlige via e-mail (datenschutzbeauftragter@helmag.com).

Den videre udvikling af internettet kræver, at vi opdaterer vores databeskyttelsespolitik. Vi vil offentliggøre alle nødvendige ændring på dette websted.

Tyskland / Hamborg, 22.08.2020